tourspel nadert zeer spannende ontknoping

Met een lange individuele tijdrit op donderdag, een vlakke rit op vrijdag, de aankomst op de Mont Ventoux op zaterdag en de traditionele sprint op de Champs-Élysées in Parijs op zondag, kan er nog van alles gebeuren in deze editie van de Tour de France. De kenners zijn het er echter al wel over eens: Alberto Contador wint de Tour, Hushovd de groene trui, Andy Schleck het jongerenklassement en Pellizotti de bolletjestrui. Wat betekent dat voor ons Tourspel ’09?

Hoewel de Tour niet echt heel spannend meer is, is het aan kop van ons Tourspel spannender dan ooit. Jan Jansen of Lorkeers is weer de leider in het klassement, op één punt gevolgd door Erwin Bosman, die nu met Franco Pellizotti al enkele dagen de punten aaneen rijgt. Toch kunnen we er eigenlijk nog geen zinnig woord over zeggen, want de verschillen zijn miniem met de zeven eerste deelnemers binnen vijftig punten. Een etappezege is goed voor 35 punten, dus er kan gesteld worden dat er werkelijk nog van alles kan gebeuren. Klik hier voor onze speciale toursite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.