Home / archiefcentraal / tourspel 09 de eerste dag en weekprijzen

tourspel 09 de eerste dag en weekprijzen

Salland Centraal verloot iedere dag van de Tour de France een bidon (af te halen bij KokkiesBikes) onder de deelnemers aan ons Tourspel ’09. Daarnaast worden er ook elke week twee grotere weekprijzen verloot. In totaal doen er ruim vierhonderd mensen mee met hun eigen virtuele ploeg. En door dat aantal zijn we bij Salland Centraal plezierig verrast.

Matijn Vloedgraven uit Heeten is zaterdag als gelukkige uit de bus gekomen, Ruud van der Vegt uit Raalte op zondag en Mathijs Elshof uit Broekland op maandag. Bas Heerink uit Lemelerveld heeft het boek van Theo de Rooij ‘BeZIELd’ gewonnen. Hij mag dat boek ophalen bij drukkerij DD-MC in Raalte aan de Kaagstraat 18. Mark Degoede uit Heino heeft het sportvoedingspakket gewonnen, hij kan dit ophalen bij Kruiper Tweewielers.

De deelnemers maken elke week kans op andere weekprijzen. In week 29 een paar Shimano-raceschoenen van Kruiper en het boek ‘BeZIELd’, in week 30 een Giro Fietshelm van Kruiper en het boek en in week 31 een fietsshirt met Tour de France-bidon van Kruiper en een fietscomputer van Rudie Assink.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.