sybe schaap stopt als dijkgraaf waterschap

Sybe Schaap (63) stopt als dijkgraaf van het Waterschap Groot Salland. Zijn termijn loopt af op 31 december 2009. Schaap is dan bijna 23 jaar dijkgraaf geweest, waarvan twaalf bij Groot Salland.

Schaap is de eerste dijkgraaf van het Waterschap Groot Salland dat in 1997 ontstond uit de fusie van vijf waterschappen en het Zuiveringschap West-Overijssel. In de jaren daarna ging het waterschap onder zijn leiding onder meer aan de slag met het dijkverbeteringproject West-Overijssel: De aanleg van stormvloedkering de Balgstuw, de waterkering Kampen-Midden en de dijkversterking achter Ramspol.

De dijkgraaf stopt verder ook als voorzitter van de Unie van Waterschappen. De Unievoorzitter wordt benoemd voor een termijn van drie jaar, die eenmaal verlengd kan worden met nog eens drie jaar. De tweede termijn van zijn voorzitterschap loopt eind dit jaar af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.