Home / archiefcentraal / sv heeten klaar voor eagles jong psv

sv heeten klaar voor eagles jong psv

SV Heeten maakt zich – na de wedstrijd tussen het Sallands streekteam en Go Ahead Eagles – opnieuw op voor een oefenduel van de Deventer profclub. Vrijdag 31 juli wordt er op het hoofdveld van Heeten om 19.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd Eagles – Jong PSV.

Met de oefenpot tegen de Eindhovenaren sluit de ploeg van trainer Andries Ulderink de voorbereiding op het nieuwe seizoen af. De toegang voor volwassenen bedraagt 6 euro, 65-plussers en kinderen tot en met twaalf jaar betalen 3 euro. Op vrijdag 7 augustus gaat voor de Deventer formatie de competitie van start met het thuisduel tegen FC Omniworld.

Lees ook

Statenlid wil discussie over terugkeer edelhert op Sallandse Heuvelrug

Landbouw minder enthousiast over plan; vreest voor grote schade in de omgeving HELLENDOORN/LAAG ZUTHEM – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.