Home / archiefcentraal / sv heeten klaar voor eagles jong psv

sv heeten klaar voor eagles jong psv

SV Heeten maakt zich – na de wedstrijd tussen het Sallands streekteam en Go Ahead Eagles – opnieuw op voor een oefenduel van de Deventer profclub. Vrijdag 31 juli wordt er op het hoofdveld van Heeten om 19.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd Eagles – Jong PSV.

Met de oefenpot tegen de Eindhovenaren sluit de ploeg van trainer Andries Ulderink de voorbereiding op het nieuwe seizoen af. De toegang voor volwassenen bedraagt 6 euro, 65-plussers en kinderen tot en met twaalf jaar betalen 3 euro. Op vrijdag 7 augustus gaat voor de Deventer formatie de competitie van start met het thuisduel tegen FC Omniworld.

Lees ook

Vleesbingo bij Elckerlyc

LUTTENBERG – Dinsdagavond 28 januari vanaf 20.00 uur is er in Elckerlyc een vleesbingo. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.