Home / archiefcentraal / succesvolle roggemaaiersdag in raalte

succesvolle roggemaaiersdag in raalte

De Roggemaaiersdag aan de Knapenveldsweg in Raalte is zaterdag prima verlopen. De weersverwachtingen waren weliswaar niet zo best, maar gelukkig kwam er nauwelijks regen uit de hemel. Tot tevredenheid van Robert Nijlkamp, die ‘s ochtends werd gepresenteerd als de nieuwe Sallandse Boer.

Verder werd tijdens de Roggemaaiersdag traditiegetrouw het handmatig oogsten en binden van de rogge gedemonstreerd. Maar daarnaast was er meer te beleven. Zo konden de kinderen leuke spelletjes doen, ‘haantjes’ beplakken met zaad of een korte tocht met een huifkar door de omgeving maken.

Lees ook

Ondergronds brengen hoogspanningsleiding Raalte stuk dichterbij

RAALTE/ZWOLLE – Het Platform Kabelvrij Raalte is blij met het besluit van de provincie Overijssel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.