succesvolle roggemaaiersdag in raalte

De Roggemaaiersdag aan de Knapenveldsweg in Raalte is zaterdag prima verlopen. De weersverwachtingen waren weliswaar niet zo best, maar gelukkig kwam er nauwelijks regen uit de hemel. Tot tevredenheid van Robert Nijlkamp, die ’s ochtends werd gepresenteerd als de nieuwe Sallandse Boer.

Verder werd tijdens de Roggemaaiersdag traditiegetrouw het handmatig oogsten en binden van de rogge gedemonstreerd. Maar daarnaast was er meer te beleven. Zo konden de kinderen leuke spelletjes doen, ‘haantjes’ beplakken met zaad of een korte tocht met een huifkar door de omgeving maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.