stoppelhaene dit jaar ook in led verlichting

Na een eigen kledinglijn komt er nog meer nieuwigheid van het Stöppelhaene-front. Je kunt de Stöppelhaene in LED-verlichting kopen. De hanen, met een afmeting van 50 bij 50 centimeter, kosten dertig euro per stuk. Er zijn ook wel grotere versies. Maar die komen niet in de verkoop, die komen op het Stöppelveld te hangen of te staan.

Van de kleine hanen is het de bedoeling dat ze overal in Raalte op gaan duiken, zodat je tijdens het oogstfeest niet anders kunt dan aan Stöppelhaene denken. Dan zie je ’s nachts geen roze olifantjes, maar LED-haantjes… Wil je meer weten? Kijk dan op staging2.stoppelhaene.nl, bezoek de Roggemaaiersdag op zaterdag 18 juli aan de Knapenveldsweg of de Stöppelhaene-infomarkt op zaterdag 15 augustus op De Plas in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.