sterke verhalen bij nieuwscafe luttenberg

Camping De Luttenberger aan de Heuvelweg 9 in Luttenberg presenteert de komende weken weer diverse activiteiten en arrangementen. Ten eerste kun je er vanaf 22 juli elke woensdag in de bouwvak terecht voor het Nieuwscafé.

Wat dat inhoudt? Vroeger hoorde je alle nieuwtjes als eerste in de kroeg en werden de verhalen elk uur mooier en spannender. Die traditie wil De Luttenberger in ere herstellen. Henri Fikken fungeert als gastheer en brengt en verzamelt het nieuws.

Op woensdag 22 juli kun je meedoen aan een wijnproeverij (kosten 14,95 euro) en op dinsdag 4 augustus wordt er wederom zo’n proeverij gehouden, maar deze keer met inbegrip van een barbecue. De deelnamekosten bedragen dan 19,50 euro en voor deze laatste activiteit dien je plekken te reserveren. Beide activiteiten beginnen om 19.00 uur.

Zaterdag 25 juli begint om 21.00 uur een grote disco classics party. Op zondag 2 augustus kun je bij De Luttenberger tussen 15.00 en 17.00 uur genieten van live muziek. Op 7, 8 en 9 augustus kun je er voor 14,95 euro onbeperkt spareribs eten. Ook hiervoor dien je van tevoren te reserveren. Bovendien is het er elke dinsdag pannenkoekendag en elke donderdag pizzadag. Reserveren kan op 0572-351887.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.