Home / archiefcentraal / speeltuin blekkerhoek verruimt openingstijden

speeltuin blekkerhoek verruimt openingstijden

De zomervakantie is weer begonnen, dus de openingstijden van speeltuin Blekkerhoek aan de Ceintuurbaan in Raalte zijn ook aangepast. Niet – zoals vaak bij vakanties – dat het minder wordt, nee bij Blekkerhoek gaan ze juist méér open.

De speeltuin is iedere door de weekse dag open van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag ‘s morgens van 10.00 tot 12.00 uur en ‘s middags van 13.30 tot 16.00 uur. Bij slecht weer kan de speeltuin gesloten zijn of gesloten worden. Entreeprijs is anderhalve euro per dagdeel. Met een gezinslidmaatschap is de toegang tot de speeltuin het hele jaar (bij opening) onbeperkt. Zo’n kaart kun je voor twaalf euro kopen bij de speeltuin. Zie ook de vernieuwde website van de speeltuinvereniging.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.