spannende laatste week in tour de france

Door een scherpe demarrage op de slotklim naar Verbiers, heeft Alberto Contador zondag de zo felbegeerde gele trui in zijn bezit. Tot groot genoegen van een groot aantal deelnemers aan ons Tourspel ’09 op nucentraal.nl. Liefst 312 deelnemers zien in Contador de ideale winnaar van de Tour de France, getuige zijn populariteit. Zij worden vooralsnog niet teleurgesteld, want de Spaanse Astana-renner haalde al 112 punten. En dat worden er deze week nog meer.

In ons klassement blijft het stuivertje wisselen aan kop. Henk Heinen uit Zaandam had lange tijd de beste papieren om er met de speciale Ridley-racefiets van KokkieBikes vandoor te gaan, maar sinds zondag leidt Jan Jansen of Lorkeers ons klassement. Hoewel deze Raaltenaar op het moment de meeste punten heeft vergaard, liggen er nog flink wat kapers op de kust. Met een aantal bergetappes in het schema, kan er nog veel gebeuren. Ook deelnemers buiten onze toptien hebben daardoor nog volop kans om voor de winst te gaan.

Onze prijswinnaars van de tweede week zijn ook bekend: Kim Endeman uit Den Ham, Milou Vloedgraven uit Heeten, Kay Korevaar uit Schagen, Frank Wierink uit Heino, Jesper Spoolder uit Raalte en Roelof Landman uit Zwolle. Zij kunnen een bidon ophalen bij KokkieBikes aan de Kerkstraat 31a in Lemelerveld.

Onze nieuwe weekwinnaars zijn ook weer bekend. Mark Kortstee uit Luttenberg heeft een Giro-fietshelm gewonnen die hij kan ophalen bij Kruiper Tweewielers aan de Aakstraat 15 in Raalte. Sander Eijkelkamp uit Rotterdam wint het boek ‘beZIELd’ van Theo de Rooij. Theo de Rooij signeerde in totaal 23 exemplaren. Drie hebben wij in ons Tourspel weggegeven, de overige twintig zijn te koop bij DD-MC aan de Kaagstraat 18 in Raalte. Daar is ‘beZIELd’ te koop voor 18,95 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.