spannend slot van kinderkamp luttenberg

In Luttenberg vond vorige week het jaarlijkse Kinderkamp plaats. Maar liefst 180 kinderen vermaakten zich met allerlei spelletjes en activiteiten, georganiseerd door de plaatselijke jeugdgroep Aksie. Dit alles op het welbekende ‘Kinderkamplandje’ dat weer volgebouwd stond met door de kinderen gemaakte hutten.

Zoals altijd was er ook dit jaar een rode draad die in het teken stond van de boef ‘Billy the Kid’ die een grote diamant had gestolen. De boef werd echter op vrijdag opgewacht bij de oude manege en vervolgens bestormd. De leiding moest daarbij flink uitkijken dat ‘Billy’ het er ongedeerd vanaf bracht en niet bont en blauw geslagen werd door de kinderen. De politie kwam vervolgens de booswicht ophalen.

Deze week gaat jeugdgroep Aksie vrolijk verder met de Jongerenweek, waarbij de jeugd van 12 tot en met 15 jaar aan de beurt is. Naar verluidt wordt er ook dit jaar weer een vossenjacht gehouden tijdens de markt in Raalte. Dus als je daar wat vreemde snuiters tegenkomt, dan weet je waar het aan ligt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.