Home / archiefcentraal / snelle snijmachines voor disselhorst metaal

snelle snijmachines voor disselhorst metaal

Bij Disselhorst Metaal BV aan de Overkampsweg in Raalte zijn maandag twee nieuwe ‘lasersnijmachines’ afgeleverd. “Deze machines zijn sneller dan de twee ingeruilde machines en er is er één volledig geautomatiseerd die de platen op de machine legt en er ook weer afhaalt”, vertelt Bennie Linthorst van Disselhorst.

“De cyclustijd van het opleggen en afhalen van een plaat is circa één minuut, wat zeer snel is. Daarnaast zijn de omsteltijden voor de verschillende plaatdiktes ook korter”, aldus Linthorst, die met de komst van deze twee machines de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet. “Met deze machines kunnen we jaren vooruit.”

Lees ook

Ondergronds brengen hoogspanningsleiding Raalte stuk dichterbij

RAALTE/ZWOLLE – Het Platform Kabelvrij Raalte is blij met het besluit van de provincie Overijssel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.