Home / archiefcentraal / slecht ter been naar het daggie old heino

slecht ter been naar het daggie old heino

De Zonnebloem en het Rode Kruis denken ook dit jaar tijdens de Heinose Pompdagen aan de mensen die slecht ter been zijn. Een grote groep vrijwilligers staat zaterdag 22 augustus namelijk paraat om met deze mensen een bezoek te brengen aan Daggie Old Heino en gezellig rond te neuzen bij de vele marktkramen in het feestelijk versierde dorp.

Belangstellenden worden rond 9.15 uur opgehaald, voor een wandeltochtje aan de arm van een vrijwilliger of voor een ritje in een rolstoel. Vanaf ongeveer 10.30 uur wordt er gezamenlijk gezellig koffie gedronken in Zaal Oortwijn, waar tevens een verrassing wacht. Rond 12.00 uur wordt iedereen weer thuis gebracht. Opgave is mogelijk tot en met 15 augustus bij Ynsken Satink (0572-391555) of Annie van Dam (0572-393370). Ook mensen die zelf gaan wandelen zijn welkom voor de koffie bij Oortwijn. Zij moeten zich echter wel even opgeven. Verder zijn ook nieuwe vrijwilligers nog altijd van harte welkom.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Lange Jan

Enkele weken geleden kreeg ik een appje; Jan van der Hulst is overleden. Ik geef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.