slaapketen op vakantiepark de luttenberg

Zo´n keet is comfortabel ingericht voor vier personen en bovendien van alle gemakken voorzien.

In elke keet staat een tweepersoons boxspringbed, een keukentje met elektrische kookplaat, een flatscreen-tv met DVD-speler, een eettafel voor vier personen en een stapelbed voor de kinderen. Verder ligt voor elke slaapkeet een vlonder met daarop twee luie stoelen, een picknicktafel voor vier personen en een parasol. Daarnaast zijn de slaapketen voorzien van een natuurlijke print, waardoor ze in de omgeving wegvallen. Voor meer informatie: 0572-301405 of staging2.luttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.