scootmobielers naar het klompenatelier

Na het succes van vorig jaar is er afgelopen dinsdag vanuit Lemelerveld opnieuw een speciale tocht voor scootmobielers gehouden. Negen scootmobielers met evenzoveel begeleiders per fiets (en een bezemwagen) maakten een tocht van Lemelerveld naar Luttenberg en weer terug.

In Luttenberg werd een bezoek gebracht aan Klompenatelier Dijkman, waar Dijkman senior een demonstratie klompen maken gaf en vertelde wat hij zoal in de loop der jaren aan modellen had gemaakt. Uiteraard deed hij dat op zijn bekende humoristische wijze. Al met al was het een gezellige bedoeling. Bij terugkomst in Lemelerveld werd er door de deelnemers aan de tocht nog even gezellig nagepraat in Kulturhus De Mozaïek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.