salland natuur fair populair bij standhouders

De elfde editie van de Salland Natuur Fair die op zondag 13 september wordt gehouden op Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten heeft zoals zich dat nu laat aanzien weinig last van de economische crisis. De inschrijving van zakelijke standhouders ligt tot nu toe hoger dan vorig jaar. De verwachting is dat het aantal van vorig jaar wordt overschreven.

Ook de belangstelling van de niet zakelijke standhouders die er de mogelijkheid krijgen om hun waren, ideeën, of andere zaken die met de natuur te maken hebben te presenteren, is erg groot. De organisatie verwacht dat het totaal aan standhouders het aantal van vorig jaar zal overtreffen. Aanmelden kan overigens nog steeds via staging2.sallandnatuurfair.nl. Ook de aanmelding voor de Salland Games loopt naar verwachting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.