salland centraal nu ook via twitter te volgen

Salland Centraal laat met ingang van woensdag de online dienst Twitter ieder half uur weten wat er zoal in deze regio is gebeurd. Via ons eigen kanaal op Twitter kun je dan telkens ‘kort maar krachtig’ het laatste nieuws lezen. Hoe? Heel eenvoudig. Twitter leest onze RSS-feed uit en plaatst deze dan in zogeheten tweets, met daarbij een link naar het volledige artikel. Handig, want op deze manier is Salland Centraal ook makkelijk bereikbaar via bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes (tweets) kunnen publiceren. Wie zich eenmaal heeft ingeschreven op de site, kan beginnen met het plaatsen van berichten. Volgens de bedenkers van Twitter is het de bedoeling dat in zo’n bericht deze vraag wordt beantwoord: Waar ben ik nu mee bezig? Salland Centraal vertelt liever direct wat er zoal leeft in Salland.

Andere Twitteraars kunnen er voor kiezen om iemand te volgen. Iedere keer dat de Twitteraar (een Twitter-gebruiker) een bericht plaatst, wordt dat gelijk verspreid onder de belangstellenden. Op deze manier volgt Salland Centraal bijvoorbeeld al de Raalter wethouders Roger de Groot en Gerard Elferink.

[url=http://twitter.com/sallandcentraal]Klik hier om Salland Centraal direct via Twitter te volgen![/url]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.