Home / archiefcentraal / rik lenters van serco racing weer op dreef

rik lenters van serco racing weer op dreef

Op het circuit van Oschersleben in Duitsland heeft het Serco Racing Team afgelopen weekend een dubbele race in de ONK Dutch Superbikes gereden. Rik Lenters, coureur van het Lemelerveldse team, reed twee keurige wedstrijden waarbij hij beide keren op de achtste plek eindigde.

Omdat de prestaties de laatste weken een beetje achterbleven bij de verwachtingen, deden de heren vrijdag mee aan een extra vrije trainingsdag. Doel was om Rik weer het nodige vertrouwen te laten winnen. Dit pakte goed uit, waardoor hij in beide wedstrijden mee kon strijden in de regionen waar hij behoort. Het leverde zeer constante rondetijden op, die aangeven dat hij weer lekker op de motor zit.

Lenters: “Ik was het de laatste weken gewoon helemaal kwijt. Wat ik ook probeerde, ik kwam niet aan mijn eerder gereden niveau. Omdat het niet lukte, ga je natuurlijk ook steeds meer aan je zelf twijfelen. Gelukkig heb ik nu weer het juiste gevoel om sneller te kunnen gaan. Ik kon een mooie strijd laten zien, waarin ik zelf ook echt weer heb genoten van de race”.

De volgende race is tijdens de Rizla Racing Day op 9 augustus op het circuit van Assen. Dit gratis toegankelijke, gecombineerde auto-en motorsportevenement is zeer de moeite waard voor een leuk dagje uit. Zie ook www.sercoracingteam.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.