regiotaxi salland werkt juist aan goed imago

Terwijl de taxibranche landelijk onder vuur ligt, lijkt Salland juist voorloper in het klantvriendelijk taxirijden. Alles wordt in het werk gezet om de regiotaxi onder de aandacht te brengen. Dat gebeurt samen met de provincie Overijssel, want de regiotaxi is onder meer een middel tegen teruglopend openbaar vervoer.

Om de bekendheid van de regiotaxi te verbeteren en drempels voor het gebruik weg te nemen is een nieuwe website geopend, zijn de kortingsregeling een stuk eenvoudiger geworden en, niet onbelangrijk, werkt de regiotaxi nu ook met een aankomst- en vertrekgarantie, vanuit een goed bezette centrale. Ook mag de regiotaxi niet meer met drie mensen op een achterbank rijden. Dat is niet erg comfortabel. Nu is twee personen het maximum.

Reizigers met het openbaar vervoer hoeven geen Regiotaxipas meer te hebben om van de korting gebruik te kunnen maken (een euro per zone). In oktober start een proef met het betalen via de Regiotaxi Chipkaart in Salland. Aan een selecte groep reizigers wordt hiervoor een chipkaart verstrekt.

Voor meer bekendheid komen er kortingsacties, actiereclame op de taxi’s, en er wordt zelfs een film over het gebruik van de taxi gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.