raalte in nijmegen promoten dacht het niet

Een prachtig idee, om Raalter deelnemers aan de Vierdaagse van Nijmegen te laten lopen in shirt en petje van de gemeente Raalte. Een prachtig idee inderdaad, mits goed uitgevoerd. Want wat is nu het geval. Pet en shirt zijn niet op elkaar afgestemd en lijken juist geen promotie voor Raalte te zijn. “Ik schaam me diep om in deze outfit te lopen voor Raalte tijdens de Nijmeegse. Je zult me er dan ook niet in zien”, zo schrijft deelneemster Betsie Nieuwenhuis.

“Graag zou ik Raalte op een positieve wijze willen promoten, met een passend t-shirt en een op kleur afgestemd setje van shirt en petje”, vervolgt Betsie. “Ik vind het een ontzettend leuk en goed idee om Raalte op deze wijze onder de aandacht te brengen en te promoten. Maar toen ik enthousiast met mijn startbewijs naar het gemeentehuis ging om een setje op te halen, bleek dat een veel en veel te groot t-shirt te zijn en bovendien een niet op elkaar afgestemd setje. Er blijkt maar één maat te zijn. Je zult me er dan ook niet in zien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.