Home / archiefcentraal / popa chubby in najaar weer naar nederland

popa chubby in najaar weer naar nederland

Liefhebbers van Popa Chubby kunnen dit najaar hun hart weer ophalen, want dan komt deze gitaarheld weer naar Nederland. Daarvoor moet je wel naar Enschede, want de wereldbefaamde bluesgitarist treedt op 5 november op in poppodium Atak. De uit New York afkomstige bluesman, geboren als Ted Horowitz, doet Enschede aan om één van zijn legendarische live shows te geven. De voorverkoop start maandag 27 juli via www.atak.nl.

Dat Popa Chubby tijdens zijn optredens helemaal in zijn element is en laat zien dat hij op zijn gitaar vingervlug te werk gaat, liet de bluesgigant in het Pinksterweekend van 2008 al wel zien. De even volumineuze als luid spelende New Yorker liet destijds duizenden fans in de grote tent van Ribs&Blues compleet uit hun dak gaan. Ongetwijfeld zal Popa Chubby dat kunstje in Enschede, met waarschijnlijk enkele Sallanders in het publiek,weer evenaren.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.