open brief joetsebestuur aan gebruikers

Eerder vandaag meldden we al dat het bestuur van de Joetse is afgetreden. Het bestuur schrijft vandaag (vrijdag) nog een open brief aan alle gebruikers. Die publiceren we integraal.

Het bestuur: “We hebben gemengde gevoelens bij het afscheid, omdat duidelijkheid over de toekomst van De Joetse nog steeds niet bepaald is. De verwachting was, dat die duidelijkheid gekomen zou zijn als de nieuwe eigenaar van het gebouw bekend was. Deze is nog niet bekend, waardoor de Gemeente nu heeft besloten, dat ook komend seizoen onder dezelfde voorwaarden gebruik gemaakt kan worden van het gebouw. De organisatie zal uitgevoerd worden onder verantwoordelijkheid van het Hoftheater. Een bericht daarover heeft u onlangs van de gemeente ontvangen.

Het bestuur stapt op, maar we geloven dat de gekozen constructie voor dit moment het beste is. We gaan ervan uit dat de gasten van De Joetse op de bekende en vertrouwde wijze ontvangen blijven worden. Wij wensen u dan ook een vriendelijk onthaal en prettig verblijf.

Misschien bent u een gebruiker, die door de onduidelijkheid van het afgelopen seizoen elders een onderkomen heeft gezocht en gevonden. In dat geval hopen wij dat u daar gevonden heeft, waarvoor u eerst in De Joetse kwam.

Wij hopen in ieder geval dat u in redelijkheid een tevreden gevoel bewaard aan de inspanningen die wij hebben geleverd om u het in De Joetse naar de zin te maken. Wij hebben sinds de oprichting in 1981 veel groeperingen en individuele gasten mogen ontvangen. We zijn er dan ook van overtuigd, dat anno nu er nog steeds behoefte is aan betaalbare accommodatie voor sociaal culturele activiteiten. Wij wensen u veel succes bij uw activiteiten en danken u voor de kennismaking en veelal jarenlange samenwerking.

Wij wensen u het beste. Met vriendelijke groet, bestuursleden van Stichting de Joetse, Chris de Bont, voorzitter; Baukje Vrij, secretaris; Gerard Bloemenkamp, penningmeester; Frans Bongertman (technisch zaken); Gerard Bosch (beheerszaken); Patricia Gaspers (personele zaken); Marianne Pont (verhuur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.