op vakantie naar de dahliastraat in raalte

Aan de Dahliastraat in Raalte hoeven ze niet met vakantie dit jaar. Ze hebben alles waarvoor je de grote reis naar het buitenland zou ondernemen immers bij de hand. Zo blijkt uit ingezonden foto’s van Leo Lamers.

Bergen, strand, survivalbaan, een duikersdoolhof, alles wat je harte begeert hebben ze voor de deur. Op de foto’s figureren de buren Inge Walraven en de heer Nijland. Op een van de plaatjes is zelfs duidelijk te zien dat het tweetal het hoogste punt van een bergwandeling bereikt hebben. Een markeringspunt is bovenop de berg geplaatst.

De Blekkerhoek wordt sinds een maand onderworpen aan een grootscheepse renovatie. De bomen zijn gerooid, er komt nieuwe infrastructuur in de grond en als straks de straat er weer in ligt, is het allemaal wat ruimer van opzet dan voorheen. Dat werk gaat na de vakantie nog wel een tijdje door, dus anders gaat het er deze zomer ook niet meer uitzien voor Leo Lamers en zijn buren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.