Home / archiefcentraal / op vakantie naar de dahliastraat in raalte

op vakantie naar de dahliastraat in raalte

Aan de Dahliastraat in Raalte hoeven ze niet met vakantie dit jaar. Ze hebben alles waarvoor je de grote reis naar het buitenland zou ondernemen immers bij de hand. Zo blijkt uit ingezonden foto’s van Leo Lamers.

Bergen, strand, survivalbaan, een duikersdoolhof, alles wat je harte begeert hebben ze voor de deur. Op de foto’s figureren de buren Inge Walraven en de heer Nijland. Op een van de plaatjes is zelfs duidelijk te zien dat het tweetal het hoogste punt van een bergwandeling bereikt hebben. Een markeringspunt is bovenop de berg geplaatst.

De Blekkerhoek wordt sinds een maand onderworpen aan een grootscheepse renovatie. De bomen zijn gerooid, er komt nieuwe infrastructuur in de grond en als straks de straat er weer in ligt, is het allemaal wat ruimer van opzet dan voorheen. Dat werk gaat na de vakantie nog wel een tijdje door, dus anders gaat het er deze zomer ook niet meer uitzien voor Leo Lamers en zijn buren.

Lees ook

Koopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Op zondagmiddag 25 oktober zijn de winkels in het centrum van Raalte weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.