oosterlaar zet punt achter plan anno 1856

De familie Oosterlaar heeft definitief een punt gezet achter de plannen voor het grootschalige uitgaanscentrum ‘Anno 1856’ op de plek van de voormalige De Leeren Lampe. Het is Harold Oosterlaar en de betrokken projectontwikkelaars Systabo en Triodosbank niet gelukt om voldoende andere geïnteresseerde huurders te vinden.

“Samen met de andere betrokken partijen had ik de afspraak om tot 1 juli gezamenlijk op te trekken”, vertelt Harold Oosterlaar. “Als we dan niet voldoende andere participanten zouden hebben gevonden, dan zouden we er een punt achter zetten. Dat is dus nu, volgens afspraak, gebeurd. We zijn zonder problemen uit elkaar gegaan.”

Harold benadrukt dat er voldoende andere partijen nodig waren om de plannen slagingskans te geven. “Alleen kunnen we dit niet”, stelt hij. “De crisis heeft het er niet gemakkelijker op gemaakt. Het is in deze tijden hartstikke moeilijk om anderen te vinden.” Wel stelt hij dat het niet alleen aan de crisis ligt. “Dat zou ook betekenen dat je tegenwoordig niks meer van de grond af krijgt, en dat is gewoon niet zo.”

Harold richt zijn pijlen voorlopig op het nu in aanbouw zijnde strandpaviljoen Het Strandhuis Milligerplas (eerder BeachHouse InTown) in Zwolle, maar stelt ook dat hij Raalte in de gaten zal blijven houden. “De Leeren Lampe heeft altijd met succes gedraaid. Er is dus ruimte genoeg voor een grootschalige uitgaansgelegenheid. Je moet je nu alleen wel afvragen of dit het juiste moment is. Maar mijn ogen en oren blijven open. Dit betekent dus geen definitief afscheid van Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.