ook vvd stelt vragen over stankoverlast

In navolging van het CDA en Gemeentebelangen heeft nu ook de VVD zich beklaagd bij het Raalter college van burgemeester en wethouders over stankoverlast in de gemeente. De VVD wil er graag meer over weten en heeft daarom per brief een aantal vragen gesteld.

“De laatste weken ontvangen we meerdere geluiden over stankoverlast binnen de gemeente, waarbij de locaties variëren van het buitengebied tot sportaccommodaties. Daarbij wordt meerdere keren een relatie gelegd met het rioolstelsel. Nu kan dat toeval zijn, maar aangezien het item ‘riolering’ binnen de gemeente Raalte een beladen onderwerp is denken we dat het van belang is om de feiten te kennen en goed de vinger aan de pols te houden”, aldus VVD-fractievoorzitter Ben Nijboer, die ook benieuwd is naar het verband tussen de meldingen. “Is het een top van de ijsberg of gaat het om incidenten?”

Verder nodigt de VVD-fractie inwoners uit om klachten van stankoverlast te melden op de site van de VVD. “Wij zullen deze klachten verzamelen en gebruiken bij eventuele vervolgacties rond dit onderwerp.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.