ook valerius en patrick kicken naar raalte

In navolging van het muzikale programma voor de populaire donderdagavond van Stöppelhaene, heeft de Stöppelveld-commissie nu ook de artiesten voor de gratis toegankelijke vrijdag- en zaterdagavond bekend gemaakt.

Liefhebbers van stevige rock, punk en ander muzikaal geweld kunnen dit jaar op de vrijdagavond (28 augustus) tijdens Stöppelhaene in Raalte helemaal uit hun dak gaan. Drie bands in de categorie ‘zware jongens’ maken dan hun opwachting op het hoofdpodium van het Stöppelveld, achtereenvolgens: High Voltage, Heideroosjes en Feuerengel.

In de Feestfabriek is het beide avonden ‘party time’ met top-DJ Patrick Kicken van Radio Veronica. In de Sallandse Herberg verschijnen op vrijdagavond de Brabantse vrienden van Die Lustige Schlagerfreunde en op zaterdagavond (29 augustus), op veler verzoek, opnieuw het feest-orkest Lijn 7.

Op het hoofdpodium zaterdagavond een bijzondere combinatie van de superladies van Girls Wanna Have Fun, Queenmania en de snel populair wordende Amsterdamse band Valerius. Met ongetwijfeld hun recente hit ‘She doesn’t know’, hoog gewaardeerd door onder meer 3FM en TMF.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.