ome cor met oude pipowagen in haarle

Cor Penders – beter bekend als Ome Cor – heeft deze week een bezoek gebracht aan Haarle. De 87-jarige man uit Dongen, vlakbij Tilburg, reist al enkele jaren met een oude ‘pipowagen’ door Nederland en België.

“Ik moet toch wat doen. Ik kan niet kaarten, niet biljarten en niet bingoën. Ik heb nooit tijd gehad om die dingen te leren”, aldus Ome Cor, die op zijn eigen tempo reist. Hij heeft geen haast. En hij vertelt in elk dorp die hij aandoet graag zijn belevenissen. Hij kookt elke dag zijn eigen prakje en geniet van de belangstelling. Haarlenaar Jan Rodijk maakte een praatje met Ome Cor en zette hem op de foto.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.