Home / archiefcentraal / ome cor met oude pipowagen in haarle

ome cor met oude pipowagen in haarle

Cor Penders – beter bekend als Ome Cor – heeft deze week een bezoek gebracht aan Haarle. De 87-jarige man uit Dongen, vlakbij Tilburg, reist al enkele jaren met een oude ‘pipowagen’ door Nederland en België.

“Ik moet toch wat doen. Ik kan niet kaarten, niet biljarten en niet bingoën. Ik heb nooit tijd gehad om die dingen te leren”, aldus Ome Cor, die op zijn eigen tempo reist. Hij heeft geen haast. En hij vertelt in elk dorp die hij aandoet graag zijn belevenissen. Hij kookt elke dag zijn eigen prakje en geniet van de belangstelling. Haarlenaar Jan Rodijk maakte een praatje met Ome Cor en zette hem op de foto.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.