nog eenmaal door veermans hof ijsselflora

IVN-afdeling De Grutto houdt dit seizoen nog één rondleiding in Veermans Hof IJsselflora. Deze rondleiding is op zondagmiddag 12 juli van 14.00 tot 15.00 uur. Wie de mooie Heemtuin onder begeleiding wil zien, moet er dan dus bij zijn.

Je kunt ook een rondleiding voor groepen aanvragen op andere tijden. Dat gaat via Bep Teunissen (0570-522029), heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl. Je kunt de heemtuin natuurlijk ook bezoeken zonder rondleiding. Elke dag is de heemtuin geopend. Wandel gerust naar binnen. De tuin is te vinden aan de Bongerd in Wijhe, vlak naast de Katholieke kerk.

Voor onderhoud van de heemtuin zoekt IVN-afdeling De Grutto nog steeds vrijwilligers die verschillende klussen – zowel licht als zwaar – kunnen verzetten. Informatie bij Annet van der Veen op heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl of via 0570-523937. Meer informatie over de heemtuin is te vinden op de site van De Grutto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.