Home / archiefcentraal / nachtelijk optreden jan vayne in lemelerveld

nachtelijk optreden jan vayne in lemelerveld

Jan Vayne komt op 14 juli naar de Willem Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg in Lemelerveld voor een nachtelijk concert. Vayne komt trouwens niet alleen. Martin Mans is er ook. Voor insiders is die minstens zo bekend. Logisch dus dat de organisatie spreekt van een spectaculair nachtconcert van twee toetsenvirtuozen.

Ja, het is een ‘Nachtconcert onder de Sterren’, aanvang 22.30 uur. Vayne en Mans bespelen zowel vleugel als orgel. Er wordt veel geïmproviseerd, ook op verzoek. Tevens krijg je een medley van klassieke hoogtepunten te horen en één van populaire thema’s. Natuurlijk wordt de Finale Quatre Mains gespeeld.

Vanwege de grote animo voor dit concert is het gewenst vooraf te reserveren op 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt 22,50 euro. Daar krijg je koffie met koek en een hapje en een drankje voor.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.