ministeriele erkenning laboratorium groot salland

Het laboratorium van Waterschap Groot Salland heeft officiële ministeriële erkenning ontvangen voor het uitvoeren van waterbodemonderzoek en het nemen van zogeheten ‘monsters’ van waterbodems. Hiermee behoort Groot Salland samen met de laboratoria van Wetterskip Fryslân, Stichting Waterproef en DeltaWaterlab tot de eerste waterschapslaboratoria waaraan de erkenning is verleend.

Met de ministeriële erkenning voldoet Groot Salland aan de eisen van nieuwe wetgeving die stelt dat genoemde werkzaamheden alleen mogen worden uitgevoerd door erkende laboratoria. De erkenning werd afgegeven door SenterNovem, een agentschap van het ministerie van VROM.

De ministeriele erkenning is de kroon op het werk en ligt in lijn met de ambities van het laboratorium dat al sinds 1997 geaccrediteerd is door de Raad voor Accreditatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.