minicamping t linderhof opnieuw de beste

Minicamping ’t Linderhof, aan de Raamsweg in Mariënheem, is – net als in 2007 – door VeKaBo (vereniging voor kampeerboeren) uitgeroepen tot beste minicamping van Overijssel. Het is dit jaar voor de derde keer dat de verkiezing is gehouden.

De minicamping van Henri en Evelien Krisman is allereerst door de gasten beoordeeld en daarna door de VeKaBo getoetst op verzorging/onderhoud, indeling, gastvrijheid, voldoen aan alle wettelijke regels en de eisen van de VeKaBo. De Mariënheemse minicamping onderscheidt zich door de parkachtige en speelse inrichting van de camping. Daarnaast heb je bij ’t Linderhof de keus om op een veldje te staan of op een afzonderlijke staplaats. Voor meer info zie de site van ’t Linderhof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.