Home / archiefcentraal / marsroute n35 hulpmiddel bij tracekeuze

marsroute n35 hulpmiddel bij tracekeuze

De ‘Marsroute N35’ is voor de gemeente Raalte een belangrijk hulpmiddel om in het najaar van 2009 de knoop door te hakken over het tracé van de N35. Voor alle belangstellenden plaatsen we de complete brochure hierbij digitaal.

“In de ‘Marsroute N35’ geven wij het uitvoeringsprogramma voor de N35 voor de korte en lange termijn weer”, aldus Job Klaasen, gedeputeerde van de provincie Overijssel. “Dit betekent een voorstel voor een gewenste tracéligging, een reële kostenraming en een identificatie van knelpunten.”

Lees ook

Coronatestlocatie in Deventer verhuist binnenkort

ZWOLLE – GGD IJsselland opent binnenkort een nieuwe coronatestlocatie aan de Hannoverstraat 2 in Deventer. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.