leontien ladies ride zoekt dweilorkesten

Fanfares en dweilorkesten uit de regio die deze zomer nog geen compleet programma hebben, kunnen zich melden bij Leontien van Moorsel. De Olympisch kampioene zoekt nog extra fanfares, dweilorkesten en koren die voor entertainment kunnen zorgen tijdens de derde editie van de Leontien Ladies Ride in Zwolle. In de binnenstad is het ieder jaar een gezellige boel, dit jaar moet dat ook maar eens op andere plaatsen in het parcours zo zijn.

Leontien Ladies Ride op zondag 9 augustus is een fietstoertocht van 35 of 65 kilometer voor vrouwen. Hoewel er natuurlijk gefietst moet worden, staat de gezelligheid altijd voorop. De start is op de Melkmarkt in Zwolle, onderweg is er een rustpunt in Dalfsen. Lijkt het jou leuk om op zondag 9 augustus ergens op de route met je blaasband te spelen voor een massaal publiek, mail dan snel naar info@leontienladiesride.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.