kunstgras wil in raalte nog niet groeien

Bij zowel SV Raalte als Rohda Raalte wordt deze zomer hard gewerkt aan de aanleg van kunstgras. Bij SV Raalte wordt het hoofdveld geprepareerd voor kunstgras en bij Rohda de velden 4 en 5. Maar hoe verlopen de werkzaamheden eigenlijk?

Nou, duidelijk is in ieder geval dat SV Raalte voor ligt op Rohda. Aan de Jan van Arkelstraat ligt het hoofdveld namelijk al vol met een dik pak wit zand, terwijl de grote vrachtwagens van de REKO bij sportapark Tijenraan nog af en aan rijden. Op het eerste oog is er voor één veld inmiddels voldoende wit zand aangebracht. Verder is bij Rohda – nu nog – goed zichtbaar dat er een drainagesysteem is geplaatst.

Hoe dan ook: De rollen kunstgras worden voorlopig nog niet uitgerold. Of groeit kunstgras net als ‘gewoon’ gras? Bij SV Raalte nemen ze in ieder geval het zekere voor het onzekere. Op het hoofdveld prijkt namelijk het bordje met de volgende tekst: ‘Niet betreden pas ingezaaid’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.