korting van 10000 euro op open huizendag

Bij de Plas 10a in Raalte is er zaterdag in het kader van de Open Huizendag van Hannink wel een heel speciale actie. Op de woning geldt van 11.00 tot 15.00 uur een korting van maar liefst 10.000 euro. Een lokkertje om potentiële kopers te laten zien dat de woning misschien klein lijkt, maar dat deze veel ruimer is dan dat deze van de buitenkant lijkt. De korting betreft overigens geen blijvende prijsverlaging, maar het is een vier uur durende actie.

De Open Huizendag van Hannink maakt onderdeel uit van een initiatief van de Deventer Beurs van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Naast Hannink doet ook Makelaardij Eggink Maalderink mee. Hannink opent zaterdag ruim dertig woningen in onder andere Raalte, Wijhe, Olst, Broekland, Heino en Luttenberg. De eigenaren van de woningen zijn tijdens de openstelling aanwezig om tekst en uitleg te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.