kleine nederlaag voor sallands streekteam

Het Sallands streekteam heeft zaterdagavond het jaarlijkse oefenduel tegen de profs van Go Ahead Eagles met ‘slechts’ 0-2 verloren. Het gelegenheidsteam onder leiding van Dennis Demmers bleef op het goed gevulde sportpark in Heeten relatief eenvoudig overeind.

In de eerste helft leken de Sallanders zelfs op voorsprong te komen. Gerben Wijnhout van SV Raalte stond plotseling oog in oog met de Eagles-goalie, maar hij werd op het laatste moment afgevlagd voor buitenspel. Go Ahead Eagles daarentegen werd nauwelijks gevaarlijk voor de goal van Heetenaar Joost Koerkamp. Pas vlak voor rust werd hij voor het eerst gepasseerd, door de Estse spits Sander Post.

Na de thee hoopte het publiek op meer spektakel, maar dat bleef helaas uit. De Deventer formatie speelde inspiratieloos en zelfs in een dusdanig laag tempo dat de amateurs af en toe konden counteren. Echter wisten de Sallanders zich geen raad met die momenten. De tweede en tevens laatste treffer van de avond werd opnieuw gemaakt door Post. Hij kon een goede aanval simpel binnen knikken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.