kids voor tientje heel seizoen naar eagles

Go Ahead Eagles bereidt zich voor op het nieuwe seizoen en ook de verkoop van seizoenskaarten loopt volop. Go Ahead Eagles heeft inmiddels al meer dan 2.500 kaarten afgezet. Ook de nieuw geïntroduceerde familiekaart is in trek. Kinderen kunnen, onder begeleiding van hun vader en/of moeder, voor een tientje het gehele jaar vanaf de familietribune genieten van de wedstrijden in De Adelaarshorst.

Go Ahead Eagles heeft een aantal prijzen voor het komende seizoen verlaagd. Een jaarkaart voor de IJsseltribune kost nu 125 euro. Een kaart voor de Leo Halle Tribune kost 75 euro. En jeugd betaalt voor de Leo Halle slechts 37,50 euro. De supervoordelige familiekaart voor de IJsseltribune is nieuw. Kinderen tot en met 15 jaar, onder begeleiding van één ouder of beide ouders, betalen slechts tien euro voor een jaarkaart. Een even bijzondere als uniek aanbod, want geen andere profclub in Nederland biedt een goedkopere gezinskaart aan. Go Ahead Eagles maakt met de verlaging van de prijzen een gebaar naar de voetballiefhebber, van wie velen de economische crisis ook in de portemonnee voelen.

Wie van plan is om tenminste de helft van de wedstrijden te bezoeken, is met een seizoenskaart al goedkoper uit dan met het kopen van losse kaartjes. Bovendien ben je verzekerd van een vaste plaats in het stadion. Met de introductie van de familiekaart hoopt Go Ahead Eagles te voorzien in een behoefte. Bewust is gekozen om in de vakken 16 en 17 op de IJsseltribune ruimte te creëren voor gezinnen. Dit zijn topplaatsen, die goed zicht bieden op het veld.

De verkoop van seizoenskaarten loopt inmiddels volop. Seizoenskaarthouders dienen deze persoonlijk aan te vragen. Seizoenskaarten zijn alleen te koop bij de administratie van Go Ahead Eagles tegen contante betaling (pinnen kan ook). Wie een seizoenskaart wil kopen, dient naast het invullen van een formulier een kopie van een geldig legitimatiebewijs te overleggen. Desgewenst kan er een kopie gemaakt worden van je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs bij de administratie. Seizoenkaarten zijn op werkdagen tussen 13.30 en 17.00 uur te koop bij de administratie van Go Ahead Eagles. Daarnaast kun je jouw seizoenskaart ook kopen tijdens de open dag in De Adelaarshorst op 1 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.