karin roescher blijft bij gibo groep kwiek

GIBO Groep Kwiek is erin geslaagd Karin Roescher als keepster voor het eerste damesteam te behouden. Na verschillende aanbiedingen van andere eredivisieclubs, waaronder één van kampioen VOC, bleef Roeschers Kwiek-hart toch kloppen. Ze heeft besloten komend seizoen bij GIBO Groep Kwiek te blijven.

“Afgelopen jaar heb ik een moeilijk jaar gekend”, vertelt Roescher. “Hoewel Kwiek echt mijn club is, wilde ik komend seizoen bij een andere eredivisieploeg een nieuwe uitdaging aangaan. Ik was heel dicht bij een overgang naar VOC, helaas is dat op het laatste moment afgeketst. Toen bekend werd dat Torben Hansen zou vertrekken bij Kwiek, heeft het bestuur mij benaderd en gevraagd of ik toch niet bij Kwiek wilde blijven. Ondanks dat er nog wel onzekerheid is over de invulling van het team en de nieuwe trainer(s), wil ik met mijn Kwiek-hart helpen er met zijn allen een goed jaar van te maken en de jeugd de kans te geven rustig naar het eerste damesteam toe te groeien.”

Voorzitter René Schoenaker is blij dat Roescher ervoor gekozen heeft om bij Kwiek te blijven. “Dat VOC belangstelling voor Karin had, geeft toch wel aan dat ze een erg goede keepster is! Ik had er begrip voor gehad als ze die uitdaging was aangegaan. We hadden haar die overgang ook echt gegund, maar uiteraard ben ik erg verheugd dat ze toch haar kwaliteiten voor onze vereniging blijft inzetten. Een keepster van haar niveau en met zo’n hart voor de club is van enorme waarde voor ons eerste team.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.