jef willemsen 86 stopt als actief tennisser

De 86-jarige Heetenaar Jef Willemsen heeft afscheid genomen als actief tennisser van TC Heeten. Tennis was jaren zijn favoriete sport, maar zijn ‘etalagebenen’ laten hem nu in de steek. Hij begon 32 jaar geleden, toen als 54-jarige, te tennissen toen de club werd opgericht. Snel leerde hij de kneepjes van het vak. En nu stopt hij dan als actief tennisser, maar uiteraard blijft hij nauw verbonden met de tennisclub. Want zijn hart blijft bij de tennis.

Bij het afscheid als actief tennisser werd er getrakteerd op gebak met aardbeien. Voorzitter René Spitzen bejubelde Jef in zijn toespraak vooral om zijn sublieme techniek. Willemsen heeft veel mensen in Heeten aangemoedigd om te gaan tennissen en heeft velen ook de juiste aanwijzingen gegeven voor het verbeteren van de techniek. Ook ‘oud-leerlingen’ bedankten Jef, die jaren geleden al met zijn overleden vrouw Leentje werd benoemd tot erelid, voor zijn inbreng bij de tennisvereniging.

Veel Heetenaren hebben ook genoten van de uitzending van RTV Oost met het programma Zet ‘m op 11-tour, waarin Jef even zijn techniek mocht demonstreren. Willemsen blijft nog wel betrokken bij de tennisclub. Op donderdag tennist steeds een groep van acht personen. Daarbij zorgt Jef er telefonisch voor dat er bij verhindering iemand anders opgeroepen wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.