je kunt je nog aanmelden voor tourspel

Vanmorgen vroeg heeft de Tourdirectie van Salland Centraal aan bijna driehonderd deelnemers een mail gestuurd met de laatste informatie over ons Tourspel. Morgen start de 96ste editie van de Tour de France. Voor deelnemers aan ons spel extra spannend, want ze hebben voor 150 miljoen euro zelf een ploeg kunnen samenstellen.

Wie nog mee wil doen, je kunt je tot middernacht aanmelden. Klik het popup-berichtje boven aan de nieuwsberichten op de voorpagina van Salland Centraal aan en wat je dan verder moet doen, wijst zich vanzelf. Voor Salland Centraal is de eerste Tour al een succes. Bijna driehonderd deelnemers, daar zeggen we U tegen. Vandaag kunnen dat er dus nog meer worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.