Home / archiefcentraal / janneke boertien neemt prijzen in ontvangst

janneke boertien neemt prijzen in ontvangst

De 38-jarige Janneke Boertien uit Den Ham, de Nederlandse Run Free Now-winnaar, heeft haar speciale pakket in ontvangst mogen nemen bij Intersport Schutte in Raalte. Het pakket – bestaande uit 10.000 euro, kleding van Adidas en Asics en een ticket naar Berlijn, won Boertien dankzij haar deelname aan de unieke internationale Run Free Now-campagne van Intersport.

Binnenkort maak je bij Intersport wederom kans op een waanzinnig leuke Run Free Now-prijs. Per september start de sportketen namelijk een nieuwe actie waarbij je kans maakt op een open vliegticket. Run anywhere in the world! Houd intersport.nl en de Intersport-winkels daarom goed in de gaten voor meer informatie en laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.