janneke boertien neemt prijzen in ontvangst

De 38-jarige Janneke Boertien uit Den Ham, de Nederlandse Run Free Now-winnaar, heeft haar speciale pakket in ontvangst mogen nemen bij Intersport Schutte in Raalte. Het pakket – bestaande uit 10.000 euro, kleding van Adidas en Asics en een ticket naar Berlijn, won Boertien dankzij haar deelname aan de unieke internationale Run Free Now-campagne van Intersport.

Binnenkort maak je bij Intersport wederom kans op een waanzinnig leuke Run Free Now-prijs. Per september start de sportketen namelijk een nieuwe actie waarbij je kans maakt op een open vliegticket. Run anywhere in the world! Houd intersport.nl en de Intersport-winkels daarom goed in de gaten voor meer informatie en laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.