inschrijving raalte mettingen start 1 augustus

De organisatie van de sponsorfietstocht ‘Raalte-Mettingen’, dit jaar gehouden op zaterdag 12 september, is voor het eerst in handen van CRT Raalte. De organiserende commissie bestaat uit Geert Griemink, Jos Heethaar, Stijn van der Broek en Hans Veldhoen. Zij namen de organisatie over van de Stichting Raalte Actief, die haar bakens wilde verzetten naar andere activiteiten.

Tot op heden was het redelijk stil rond de organisatie van de sponsorfietstocht, maar op korte termijn komt er meer nieuws naar buiten. Duidelijk is in ieder geval dat de route ongeveer hetzelfde blijft (140 kilometer) en dat de opbrengst dit jaar ten goede komt aan de Stichting Hospice Midden Salland. Kosten bedragen 27,50 euro per persoon. De inschrijving voor de tocht start op 1 augustus, onder andere via staging2.sallandcentraal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.