heideparkschool sponsort waterspeeltuin

Het geldbedrag is bestemd voor de plannen voor de waterspeeltuin.

De Stichting wil een grote waterspeeltuin realiseren bij het Heidepark. Deze waterspeeltuin moet ook vermaak bieden bij minder geschikt zwemweer. De stichting hoopt dat deze extra faciliteit tot een stijging van het bezoek leidt. Naar schatting gaat de inrichting zo’n 2,5 ton kosten. Daarvan kan ongeveer 1 ton met zelfwerkzaamheid worden ingebracht. De overige anderhalve ton moet bij elkaar worden gebracht met subsidies, sponsoren en diverse acties. De eerste 500 euro is nu dus binnen.

De Heideparkschool heeft deze cheque gewonnen bij een debatwedstrijd met het gemeente bestuur van de gemeente Dalfsen. De school had als onderwerp de verkeersveiligheid op de kruising Vilstersedijk, Kanaaldijk en Kerkstraat /Parallelweg. De leerlingen mochten zelf bepalen naar welk doel de prijs toe zou gaan. De keuze viel dus op het Heidepark.

“Wij hopen natuurlijk dat dit het begin is van meerdere bijdragen”, zo stelt het bestuur van Stichting Natuurbad Heidepark. “Na de zomervakantie starten we met een sponsoractie waarbij bedrijven in de regio zullen worden benaderd. Natuurlijk mag een ieder ook zelf al het initiatief nemen.” Zie ook staging2.zwembadheidepark.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.