grote zomerbraderie in het centrum van wijhe

In de Langstraat van Wijhe wordt op donderdag 9 juli de eerste zomerbraderie van dit jaar gehouden. De hele Langstraat komt tussen 14.00 en 21.00 uur vol te staan met meer dan zestig kramen van plaatselijke winkeliers en handelaren.

Daarnaast zijn er ook weer diverse activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen zich van 15.00 tot 20.00 uur gratis laten schminken bij een speciale kraam bij de Hema. Ook rijdt er een treintje door Wijhe. Bij de Wereldwinkel staat een springkussen. En in de Langstraat lopen clowns die zowel jong als oud zullen vermaken.

De percussieband Brobando verzorgt tussen 19.00 en 21.00 uur een optreden. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij het beachvolleybaltoernooi bij de Poort van Wijhe, waar van 13.00 tot 19.30 uur ook diverse oud-Hollandse spelen worden gehouden. Na 21.00 uur is er live muziek op de terrassen van de Langstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.