grote animo voor voorstellingen hoftheater

Er is al flink wat animo voor de voorstellingen van het Raalter Hoftheater in het nieuwe seizoen. Dat blijkt uit een eerste inventarisatie. “We hebben inmiddels heel wat formulieren binnen gekregen”, zegt Eline Dinkelberg van het Hoftheater, die verder aangeeft dat de voorinschrijving nog loopt tot 4 augustus. “Op dinsdag 4 augustus zullen we loting toepassen op alle voorstellingen waar te veel inschrijvingen voor zijn.”

Tussen 4 augustus en 1 september kun je nog wel formulieren inleveren, maar kom je niet meer in aanmerking voor uitverkochte voorstellingen waarvoor geloot is. Wees er dus vlug bij! Vanaf 1 september start de losse kaartverkoop. Dan kun je weer direct kaartjes kopen bij de VVV/ANWB of via staging2.hoftheater.nl. Op de website kun je dan ook zien voor welke voorstellingen er nog kaarten zijn en welke voorstellingen uitverkocht zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.