grondgebied raalte rioolput van nederland

Sinds enige tijd staat er een nieuw weidebord, bij hectometerpaal 13,5, aan de noordoostzijde van de rondweg Heino. Tot afgrijzen van Raaltenaar Hans de Kort. Hij ziet het grote weidebord als pure horizonvervuiling en heeft daarom een brief gestuurd naar het Raalter college.

“Het weidebord maakt reclame voor een evenement dat plaats heeft ver buiten de Raalter gemeentegrens en dat nog wel over pas vier maanden”, aldus De Kort, die zich afvraagt of er in het buitengebied überhaupt weideborden geplaatst mogen worden voor zuiver commerciële evenementen buiten de gemeentegrens. “Als dit mag, dan mag er enorm veel. Dan wordt het grondgebied van de gemeente Raalte de rioolput van Nederland voor wat betreft horizonvervuiling”, schrijft De Kort, die het college verder dringend vraagt om in te grijpen.

“U hoeft echt niet fanatiek achter elke overtreder aan te gaan, maar bijna niets doen en de andere kant op kijken zodra iets lastig lijkt te worden, is wel het andere uiterste.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.