gratis am rijbewijs voor brommobielrijders

Brommobielrijders die hun bromfietscertificaat nog moeten omruilen tegen het AM-rijbewijs, zijn bij Autobedrijf Mollink in Raalte aan het goede adres. De circa dertig AIXAM-dealers betalen in totaal driehonderd AM-rijbewijzen.

Uiterlijk 1 oktober dient iedereen met een bromfietscertificaat (brommobiel, bromfiets, scooter) het AM-rijbewijs te hebben aangeschaft. Dit kan in het gemeentehuis, waarbij de kosten per gemeente variëren van 25 tot 60 euro. Voor de actie van de AIXAM-dealers geldt: Wees er zo snel mogelijk bij, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De actie loopt van 15 juli tot en met 14 augustus en valt samen met de gratis Zomercheck: Iedereen met een brommobiel kan dit 45 kilometer-voertuig kosteloos laten nakijken op alle essentiële onderdelen.

Het laten checken van de brommobiel blijkt soms geen overbodige luxe, zeker niet als een koude- of warmteperiode aanbreekt. De AIXAM-dealer kijkt elk merk brommobiel na op zaken als verlichting, remmen, vloeistoffen, banden en koeling onder het motto ‘Veilig op weg’. Een afspraak maken tijdens de actieperiode hoeft niet. Onder het genot van koffie of thee kun je wachten totdat het voertuig is goed bevonden. Meer informatie bij Autobedrijf Mollink, gevestigd aan de Praamstraat 13 in Raalte. Of bel 0572-358151.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.