grafisch centrum met raalter promotielijn

Grafisch Centrum Salland in Raalte heeft een Raalter promotielijn uitgebracht voor toeristen en alle Raaltenaren. Het gaat om een t-shirt, handdoek, strandlaken, plunjezak, wijnglas en een sticker. De producten – vooral geschikt voor de vakantie – zijn allemaal voorzien van een herkenbaar logo, ter promotie van Raalte.

“Doordat de ontwerpen en de productie door ons zelf worden uitgevoerd, zijn de levertijden snel en is er geen toestemming nodig van derden voor het gebruik van het logo”, aldus de eigenaren Johnny en Thérèse Verdoorn. De VVV Raalte noemt de nieuwe lijn gewenst. “Er waren al een paar Raalter producten, maar een uitbreiding met bruikbare artikelen is zeker gewenst.”

Het t-shirt met Raalte-logo is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL. En eventueel met meer tekst, zoals ‘Greetz from’. Maar ook andere teksten zijn voor groepen mogelijk (vanaf tien stuks). De Raalter handdoeken (diverse maten) en het strandlaken (één bij twee meter) zorgen voor de herkenbaarheid op het strand en tevens is gedacht aan een sticker voor bijvoorbeeld op de koffer, fiets of op de auto.

De producten zijn te koop bij de VVV Raalte en natuurlijk bij Grafisch Centrum Salland aan de Lifgerusstraat 1 (op de hoek Deventerstraat). Op de site staging2.grafischcentrumsalland.nl zijn onder het kopje promo de producten en de prijzen te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.