gibo groep blijft hoofdsponsor van kwiek

GIBO Groep heeft overeenstemming bereikt met handbalclub Kwiek over de verlenging van het sponsorcontract voor een periode van drie jaar. De hoofdsponsor toont hiermee aan dat continuïteit en stabiliteit in de relatie met haar klanten en haar partners, ook daadwerkelijk in de praktijk gebracht worden.

Vestigingsdirecteur Paulien Bulstra: “GIBO Groep Accountants en Adviseurs is een organisatie die startende ondernemers met raad en daad terzijde staat. We zijn betrokken en betrouwbaar, ook als er uitdagingen zijn. Kwiek is een interessante partner, omdat we er veel potentiële klanten maar ook toekomstig werknemers tegenkomen. Bovendien heeft ze de afgelopen drie jaren bewezen dezelfde kernwaarden na te streven als wij. Daarom zijn we er trots op dat Kwiek ook de komende drie jaren de naam GIBO Groep gaat dragen!”

Voorzitter René Schoenaker van Kwiek is enorm verheugd over het verlengen van het hoofdsponsorschap. “GIBO Groep is een belangrijke partij waarop je kunt bouwen”, zo luidt de conclusie van Schoenaker. “Dat bewijst zij door, ook in de huidige tijden van economische teruggang, de overeenkomst met Kwiek voor de tweede termijn van drie jaren te verlengen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.