Home / archiefcentraal / geweldig raceweekend voor becks in belgie

geweldig raceweekend voor becks in belgie

Het BMW Race Team uit Wijhe heeft afgelopen weekend weer genoten van een geweldig racespektakel op het circuit van Chimay in België. Er waren ruim vijfhonderd deelnemers. Vooral de Engelse coureurs waren goed vertegenwoordigd. En er was zelfs een coureur uit Nieuw Zeeland.

Boy Beck reed met de BMW in de Belgische klasse 500 Groep 1. Dit was een druk bezette klasse met meer dan veertig coureurs uit diverse landen. Boy had als zestiende getraind en kwam beide wedstrijden goed weg, maar werd beide wedstrijden vervolgens ook – door een gebrek aan vermogen – simpel door meerdere coureurs gepasseerd. Dit was op zich wel frustrerend, maar desondanks vocht Boy zich netjes naar een vijftiende en een zestiende plaats.

De BMW van Jarno Jonker liep super. Jarno reed bij de IHRO en trainde zich naar een negende plaats in een groot deelnemers veld van meer dan veertig coureurs. De hele Engelse classic-top was vertegenwoordigd met Patons, MVs, en andere Engelse en Italiaanse exoten. Jarno werd uiteindelijk negende in de eerste wedstrijd en achtste in de tweede wedstrijd. Prima resultaten in dit deelnemersveld. Voor meer info zie www.becksmotoren.nl.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.