Home / archiefcentraal / gb stank in heeten niet meer te harden

gb stank in heeten niet meer te harden

Wout Wagenmans heeft namens de Gemeentebelangen-fractie een brief gestuurd naar het Raalter college van burgemeester en wethouders over stankoverlast in Heeten. “Sinds de ontkoppeling van het hemelwater van de riolering bij de sporthal in Heeten is de stank, met name in de kleedkamers en de rest van de hal, niet meer te harden. Maar ook in de omgeving, bij woningen en de basisschool, stinkt het.”

Volgens GB is er over de stank geklaagd, met als gevolg dat er onderzoek naar gedaan zou worden. “Maar de problemen zijn tot op heden niet opgelost”, aldus Wagenmans, die zich onder andere afvraagt wie er verantwoordelijk is voor de problemen. Daarnaast wil hij weten wat er tot nu toe aan de problemen gedaan is en op welke termijn de problemen opgelost zijn. Wagenmans sluit zijn brief af met de vraag: “Wat zijn de extra kosten waar we mee worden geconfronteerd?”

Lees ook

‘Onze Homeride gaat ook een groot dorpsfeest worden’

Luttenbergse vriendengroep fietst 500 kilometer voor Ronald McDonaldhuis LUTTENBERG – Hun zoon Cas (7) bracht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.